facebook
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Beton herstellen

In Nederland hebben de meeste bedrijven een vloer van beton. Een betonvloer is een sterke vloer die jarenlang meegaat. Echter, na jarenlang intensief gebruik en zware belasting is de kans groot dat de vloer ooit vroeg of laat beschadigd raakt en scheuren of gaten kan gaan vertonen. De vloer wordt hier natuurlijk niet mooier op en bovendien is een beschadigde betonvloer met gaten en scheuren ook nog eens gevaarlijk, wat nooit de bedoeling mag zijn. Beton herstellen kan dan de oplossing bieden.

Wanneer beton herstellen?

Op het moment dat er werkzaamheden nodig zijn aan een betonnen vloer of wegdek, betekent dit niet altijd dat het oppervlak compleet vernieuwd moet worden. Hoewel Straalbedrijf Arts gespecialiseerd is in het totaal verwijderen van bestaande vloeren en betonlagen, kunnen wij u net zo goed van dienst zijn bij het beton herstellen. Dit scheelt u niet alleen aanzienlijk in de kosten maar scheelt u ook een hoop tijd. Door beton herstellen hoeft u niet te zorgen voor een nieuwe vloer; wij zorgen ervoor dat de bestaande betonvloer weer helemaal hersteld wordt en aan uw eisen zal voldoen.

Hoe kan beton beschadigen?

Een vloer van beton is erg sterk, maar ook deze vloer kan en zal na een bepaalde tijd beschadigen. Maar hoe kan beton nu beschadigen? Één van de mogelijkheden is dat een chemische reactie van stoffen die op dat moment op de grond aanwezig zijn plaatsvindt. De potentiële gevolgen hiervan is beton uitspoeling en scheurvorming. Een andere mogelijkheid waardoor beton kan beschadigen is door fysieke en mechanische belastbaarheid door bijvoorbeeld zware machines of gereedschappen die op de vloer staan en/of vallen. De betonnen vloer is dan niet mechanisch belastbaar genoeg om dit gewicht te kunnen dragen. Beton kan ook door vorst beschadigd raken. Hierdoor kunnen betonschilfers afspringen, doordat het beton in aanraking is geweest met water. Straalbedrijf Arts kan uw beton herstellen en weer functioneel maken.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Hoe beton herstellen?

Wanneer uw betonvloer beschadigd is, is het volledig vervangen ervan niet de enige optie. U kunt er ook voor kiezen om beton te herstellen. Hiermee bespaart u tijd en geld en wordt uw vloer weer als nieuw. Bij Straalbedrijf Arts kunnen wij uw beton herstellen door middel van drie technieken, namelijk schuren, stralen en frezen. Alle drie technieken voeren wij op een stofarme wijze uit, waardoor al het vrijgekomen stof direct door de machine wordt opgezogen en het niet op de vloer valt. Hierdoor kunnen wij veel sneller en efficiënter werken en kan er vaak na het behandelen en herstellen van de vloer direct worden overgegaan op verdere afwerking.

Voordelen van Arts Straalbedrijf

Experts in vloervoorbereiding
Professioneel apparatuur
Geschikt voor grote oppervlakte
Stofarm en snel klaar voor gebruik
Geschikt voor elke branche
Ideale hechting voor b.v. nieuwe coatingvloer

Beton herstellen door middel van schuren

Indien het beton niet te ernstig beschadigd of vervuild is, kunnen wij uw beton herstellen door middel van schuren. Door te kiezen voor schuren bespaart u niet alleen een hoop tijd maar ook kosten. De vloer hoeft namelijk niet afgebroken te worden. Een groot voordeel van het schuren is dat er direct na het schuren kan worden overgegaan op het aanleggen van een toplaag. Door middel van schuren verwijderen wij de bovenste laag van het beton, waardoor het beton een nieuwe, betere toplaag krijgt die ruw is en klaar voor verdere afwerking.

Beton herstellen door middel van stralen

Voor beton die vervuild is geraakt en mits deze niet te ernstig beschadigd is, kan stofarm stralen de oplossing bieden en het beton herstellen. Door het beton te stralen, komen de originele eigenschappen weer naar boven, wordt het beton ruwer en ontstaat er weer grip. Hierdoor wordt het beton weer als nieuw. Het stralen van beton wordt door ons niet alleen voor het herstellen van bestaande vloeren gehanteerd maar ook wanneer een vloer vervangen dient te worden. Stralen zal ervoor zorgen dat het beton voldoende ruw en stofvrij is, zodat de nieuwe laag optimaal kan hechten.

Beton herstellen door middel van frezen

Soms is het beton simpelweg te erg beschadigd en daardoor niet meer te redden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote scheuren, gaten en barsten in het beton maar ook vuil wat niet meer te verwijderen is of slijtage aan het beton waardoor deze niet meer functioneel is en gevaarlijk is. In dit geval is het beton niet meer te redden en moet deze vervangen worden. Het vervangen van een vloer van beton is een specialistische klus en dient te allen tijde door een specialistische partij uitgevoerd te worden. In dit geval kunnen wij uw vloer frezen en klaarmaken voor vervanging.

In het geval dat het beton gefreesd moet worden, wordt er als eerste een inventarisatie gedaan. Hier kijken wij of het beton eerst gesloopt dient te worden of niet. In beide gevallen kunt u Straalbedrijf Arts inschakelen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en de vloer klaar te maken voor verdere behandeling. Dit houdt dus in dat wij uw beschadigde betonvloer verwijderen, frezen en helemaal schoon opleveren.

Beton herstellen door Straalbedrijf Arts

Beton kan door verschillende redenen beschadigd raken. Het volledig vervangen van een beschadigde beton vloer is niet de enige optie. U kunt er ook voor kiezen om het beton te herstellen. Voor het beton herstellen kunt u Straalbedrijf Arts inschakelen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij beton kunnen herstellen en zijn hiermee de aangewezen partij. Wij gaan altijd op een stofarme manier te werk, waardoor wij niet alleen uiterst efficiënt werken maar ook vaak al binnen 1 dag de klus kunnen afronden. Heeft u vragen of professioneel advies nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland