fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

STOFARM FREZEN

Wij kunnen grote vloeroppervlaktes stofarm frezen

Uw vloer stofarm frezen en klaarmaken

Is uw vloer aan vervanging toe omdat deze vuil is geworden en slijtage vertoont? Soms is een vloer niet meer te redden en moet deze vervangen worden. Bij vaste vloeren, zoals beton, is dit een specialistische klus. Het is een klus waarvoor wij de aangewezen partij zijn. Wij kunnen uw vloer stofarm frezen van vloeren en klaarmaken voor vervanging. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in Nederland en België en kunnen elk project succesvol, snel en kostenefficiënt afronden. Ook dat van u

Stofarm frezen van een betonvloer

Wanneer de betonvloer gefreesd moet worden, doen wij eerst een inventarisatie. Kunnen wij direct starten met het frezen, of dient er eerst gesloopt te worden? In beide gevallen kunnen wij u perfect helpen. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen en uw vloer klaar te maken voor verdere behandeling door de specialist die na ons komt. Dit betekent dat wij de vloer verwijderen, frezen en helemaal schoon opleveren.

Geschikt voor elk oppervlakte

Het eventueel slopen van de vloer verzorgen wij snel en vakkundig, met dank aan onze ervaren professionals en onze eigen gereedschappen. Na het slopen, kunnen wij beginnen met frezen en indien slopen niet nodig is, kunnen wij meteen hiermee beginnen. Wij beschikken over een volledig uitgeruste wagen die zeer grote oppervlakken tegelijk kan frezen. Uw vloer frezen gebeurt dan vaak ook sneller dan u denkt. Wij proberen elke opdracht zo goed en zo snel mogelijk te voltooien zodat u minimale hinder ondervindt. Omdat wij grote oppervlakken tegelijk kunnen frezen, kunnen wij de meeste klussen binnen een dag klaren. Zeer grote opdrachten nemen meestal hooguit enkele dagen in beslag.

Stofarm frezen door professionals

Uw vloer frezen dient altijd door een gespecialiseerde, ervaren partij te worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw locatie, komen er namelijk uitdagingen bij kijken. Zo moet men bij het frezen op een etage precies weten welk gewicht veilig is en welke druk moet worden uitgevoerd. U wilt de zekerheid van kwaliteit en kunde en daarom kiest u voor ons. Talloze opdrachtgevers in Nederland en België zijn u al naar volle tevredenheid voorgegaan.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Wij leveren netjes en stofvrij op

Met frezen maken wij de vloer gereed voor de plaatsing van een nieuwe vloer. Wij doen niet aan half werk. Wanneer wij uw vloer mogen frezen, zorgen wij ervoor dat deze perfect en helemaal schoon wordt opgeleverd. Een stofvrije vloer is daarbij zeer belangrijk. Is de vloer onvoldoende stofvrij, dan zal een nieuwe vloer niet goed kunnen hechten, met alle gevolgen van dien. U komt dan voor een hoop extra werkzaamheden en kosten te staan. Omdat wij de vloer na het frezen ook kunnen stralen, zorgen wij er altijd voor dat de partij die na ons volgt direct aan de slag kan met het plaatsen van de nieuwe vloer.

Een vrijblijvende offerte voor uw opdracht

Hebt u een opdracht uit te voeren die freeswerk vereist? Neem contact met ons op. Wij verzorgen graag een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte voor u, waarmee u zult ervaren dat vakwerk geleverd kan worden tegen scherpe prijzen.

Altijd de juiste mensen en materialen

Wat uw project ook is, wij zullen niet voor verrassingen komen te staan. In ons meer dan 25 jarige bestaan hebben wij al alles meegemaakt en de grootste en moeilijkste projecten uitgevoerd. Vertrouw op onze ervaring en kunde dankzij de juiste mensen en materialen.

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland