fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

STOFARM SCHUREN

Door stofarm te schuren geven wij uw vloer een tweede leven

Stofarm schuren hersteld de vloer

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in alle vormen van vloertechnieken. Dit betekent dat wij u altijd van dienst kunnen zijn met een passende manier om uw vloer weer in optimale conditie te krijgen of gereed te maken voor vervanging. Uw vloer schuren is daarbij een beproefde methode. Dit is een ingrijpende, specialistische techniek die het beste uit uw vloer weer boven te halen. Onze ervaring leert dat wij op deze manier uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Stofarm schuren bespaart een hoop

Vaak wordt een vloer opgegeven. Jarenlang gebruik in combinatie met vervuiling hebben de vloer vies en glad gemaakt. Deze voldoet niet meer aan de eisen en wordt misschien zelfs onveilig. De overtuiging is dan dikwijls dat de vloer aan het einde van zijn leven is. Als er één manier is om de vloer in oude glorie te herstellen, dan is het wel schuren. Wij zijn de aangewezen partij om dit voor u te verzorgen.

Wanneer u uw vloer laat schuren, bespaart u een hoop tijd en kosten. Het schuren van de vloer is namelijk een klus die veel minder tijd in beslag neemt dan het compleet slopen en opnieuw aanleggen hiervan. Daarom is het dus ook logisch dat dit een hoop geld bespaart. Zeker ook omdat wij vakwerk leveren en daarbij zeer scherpe tarieven hanteren. Overweegt u dus om uw vloer te slopen, raadpleeg ons dan eerst en misschien kunnen wij uw vloer wel herstellen door deze te schuren.

Een groot voordeel van het schuren van uw vloer, is dat u direct de mogelijkheid hebt om deze te optimaliseren. Wij verwijderen een toplaag van de vloer, waardoor er een nieuwe, betere laag naar boven komt die wij perfect kunnen afwerken. Hoe dik de laag is die wij schuren, is afhankelijk van de conditie van uw vloer.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Stofarm schuren

Wanneer wij uw vloer schuren, zorgen wij er ook voor dat deze stofarm is. Een stofarme vloer is cruciaal voor een goede hechting van de nieuwe vloer. U kunt ervoor kiezen om uw geschuurde vloer door ons te laten stralen om deze stofarm en direct klaar voor gebruik te krijgen. Wij maken gebruik van eigen, zeer geavanceerde machines en gereedschappen die bediend worden door ervaren professionals die hun vak verstaan.

Al jarenlang helpen wij opdrachtgevers in Nederland en België met het voorbereiden van hun vloeren. Onze ervaring garandeert ons dat wij nooit voor situaties komen te staan waarin wij geen passende oplossing hebben. Of het nu gaat om industriële vloeren, vloeren van magazijnen en loodsen of wegdek: wij beschikken over de expertise, ervaring en middelen om elke opdracht succesvol af te ronden.

Voordelen van Arts Straalbedrijf

Experts in vloervoorbereiding
Professioneel apparatuur
Geschikt voor grote oppervlakte
Stofarm en snel klaar voor gebruik
Geschikt voor elke branche
Ideale hechting voor b.v. nieuwe coatingvloer

Altijd de juiste mensen en materialen

Wat uw project ook is, wij zullen niet voor verrassingen komen te staan. In ons meer dan 25 jarige bestaan hebben wij al alles meegemaakt en de grootste en moeilijkste projecten uitgevoerd. Vertrouw op onze ervaring en kunde dankzij de juiste mensen en materialen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebt u werkzaamheden uit te voeren waarin wij gespecialiseerd zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij vertellen u hoe wij u perfect van dienst kunnen zijn.

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland