fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

STOFARM BETON STRALEN

Wij stralen uw vloer stofarm en brengen deze in topconditie

Stofarm stralen van een vloer

Stof is een grote vijand van elke vloer. Vaak is het een onzichtbaar probleem: een vloer wordt gladder en dus minder veilig zonder dat u het merkt. Stof en ander vuil bouwen zich namelijk in de loop de jaren op. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt om het stof en vuil weer te verwijderen. In het meer dan 25 jarige bestaan van ons bedrijf hebben wij al gezien wat er kan gebeuren als er te lang gewacht wordt met het stofarm beton stralen van vloeren. Ongeacht het type vloer en het gebruik hiervan: stof- en vuilvrij maken is op een gegeven moment nodig. Wij hebben hiervoor de perfecte manier.

Stofarm stralen maakt uw vloer als nieuw

Voor elke vloer is er een passende oplossing. Wij kunnen u altijd van dienst zijn. Misschien denkt u dat uw vloer te versleten is en dat deze vernieuwd moet worden. Dat is niet zo, maar zelfs als dit wel het geval is, is stralen een zeer nuttige techniek. U kunt er namelijk twee kanten mee op. Een vloer die vervuild is geraakt, kan weer zo goed als nieuw worden gemaakt dankzij stralen, mits deze vloer niet te ernstig beschadigd is. Door deze stofvrij te maken, komen de originele eigenschappen weer boven en zal hij ruwer worden, waardoor grip en veiligheid gegarandeerd zijn. Deze techniek wordt door ons echter niet alleen gehanteerd bij het herstellen van bestaande vloeren. Juist ook wanneer een vloer wordt vervangen, is het van groot belang dat de huidige vloer stofvrij is. De nieuwe vloer komt vaak over de huidige heen en wanneer deze onvoldoende stofarm is, zal de nieuwe vloer niet goed genoeg hechten en zal de kwaliteit hieronder lijden.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Onze high tech methode

Met meer dan 25 jaar aan ervaring, hebben wij zeer waardevolle kennis opgedaan om u zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben alle soorten vloeren al eens gezien en behandeld en zijn daarbij alle mogelijke uitdagingen tegengekomen. Wij werken met high tech gereedschappen en wagens die perfect uitgerust zijn voor het stofarm krijgen van elke vloer.

stofarm is onze standaard

Het stofarm beton stralen van vloeren doen wij met behulp van onze eigen wagen die met grote kracht metalen kogeltjes tegen het oppervlak schiet. Dat gebeurt uiteraard geheel afgeschermd en veilig. Door de impact van de kogeltjes laat stof dat zich aan het oppervlak heeft gehecht direct los. Wij zuigen dit stof vervolgens weg en maken de vloer zo helemaal schoon en stofvrij. De kogeltjes die worden gebruikt, worden ook opgezogen, gescheiden en hergebruikt. Zo blijft er niets achter op uw vloer en bent u verzeker van een vloer die niet alleen terug is in topconditie, maar ook weer helemaal stroef is. Indien het gaat om een vloer die vervangen wordt, betekent dit dat deze na onze werkzaamheden direct gereed is voor een nieuwe laag.

Voordelen van Arts Straalbedrijf

Experts in vloervoorbereiding
Professioneel apparatuur
Geschikt voor grote oppervlakte
Stofarm en snel klaar voor gebruik
Geschikt voor elke branche
Ideale hechting voor b.v. nieuwe coatingvloer

Ook voor uw project de juiste mensen en materialen

Wat uw project ook is, wij zullen niet voor verrassingen komen te staan. In ons meer dan 25 jarige bestaan hebben wij al alles meegemaakt en de grootste en moeilijkste projecten uitgevoerd. Vertrouw op onze ervaring en kunde dankzij de juiste mensen en materialen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor de beste service en scherpste prijzen voor het stofarm stralen van vloeren, moet u bij ons zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u zult het ervaren. Wat uw project ook is: wij werken door heel Nederland en België en kunnen elke klus aan. Onze opdrachtgevers variëren van wegenbouwers en vastgoedbeheerders tot industrieën.

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland