fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Vloertechnieken

Meer dan 25 jaar ervaring in verschillende vloertechnieken

Onze vloertechnieken

Al meer dan 25 jaar zijn wij een veelgevraagde specialist voor allerhande vloertechnieken in Nederland en België. Of u nu een partij zoekt die een vloer kan prepareren voor vervanging, of een specialist nodig hebt die uw huidige vloer weer in ere herstelt en ervoor zorgt dat deze weer op een veilige manier jaren meekan: bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze kundige vakmensen, geavanceerde machines en flexibele, snelle service. Wij vertellen u uiteraard graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie over onze vloertechnieken

Onderstaand geven wij u een beeld van wat wij met onze vloertechnieken voor u kunnen betekenen. Hebt u na het lezen hiervan echter nog vragen, wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze missie: ontzorgen en optimaal prepareren

U kunt van onze vloertechnieken gebruikmaken indien u een vloer, ondergrond of wegdek wilt herstellen, stof- en vuilvrij wilt krijgen of stroever wilt laten maken. Een combinatie van dit alles, is uiteraard ook mogelijk. Ook zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van alle diensten die nodig zijn voor het prepareren voor vervanging van een bestaande vloer. Waar u ons ook voor inschakelt, wij dragen altijd zorg voor een zo optimaal mogelijk proces, waarbij wij ervoor zorgen dat uw werkzaamheden snel en vloeiend kunnen worden voortgezet naar het volgende stadium.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Wij doen alles stofvrij middels meerdere technieken

Wij gebruiken meerdere technieken om ondergronden stofvrij te krijgen. Zeer bekend is het stofarm stralen van vloeren en wegdek. Hierbij vuren wij onder hoge druk kleine ijzeren kogeltjes op het wegdek af. Deze kogeltjes zorgen ervoor dat vastgehecht stof en vuil weer loskomen. De losgeraakte materialen worden direct opgezogen en ook de balletjes worden opgezogen en hergebruikt. Wanneer wij het hele te behandelen traject of oppervlak gehad hebben, blijft er nergens stof of vuil achter. Zo is een oppervlak weer in optimale staat en kan het eventueel verder worden behandeld. Zo kunnen wij vloeren ook opruwen voor meer grip, weerstand en een veiligere situatie.

Wanneer het oppervlak een grondigere behandeling nodig heeft, kunnen wij in plaats van stralen kiezen voor schuren. Met deze techniek kunnen wij precies bepalen welk gedeelte van de toplaag wij willen verwijderen om een nieuwe, betere toplaag te creëren. Ook hier kunnen wij middels de schuurtechnieken weer zorgen voor extra hechting, als voorbereiding van de nieuw te plaatsen vloer.

Ook voor sloopwerk en bijbehorende preparatie voor vernieuwing van vloer of wegdek kunt u ons inschakelen. Wij kunnen zowel het sloopwerk als het hierop volgende freeswerk verrichten. Door te frezen, maken wij de ondergrond helemaal geschikt voor het plaatsen van een nieuwe vloer of nieuw wegdek. Vanzelfsprekend leveren wij ook hier stofarm op, zodat de nieuwe laag optimaal hecht.

Altijd de juiste mensen en materialen

Wat uw project ook is, wij zullen niet voor verrassingen komen te staan. In ons meer dan 25 jarige bestaan hebben wij al alles meegemaakt en de grootste en moeilijkste projecten uitgevoerd. Vertrouw op onze ervaring en kunde dankzij de juiste mensen en materialen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebt u werkzaamheden uit te voeren waarin wij gespecialiseerd zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij vertellen u hoe wij u perfect van dienst kunnen zijn.

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland