fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Onze Diensten

De specialist in vloerbehandeling

Uw vloer is bij ons in goede handen

Wanneer wij onze taken goed uitvoeren, worden uw werkzaamheden eenvoudiger. Onze diensten zijn erop gericht om u te ontzorgen en werk uit handen te nemen. Wanneer wij klaar zijn met ons werk, kunt u of een volgende partij direct verder. Hoe groot de klus ook is, deze is ons nooit te zwaar. Dankzij onze vakkundige mensen en buitengewoon goed uitgeruste machines en gereedschappen kunnen wij altijd snel, kundig en netjes werken.

Oppervlakken gereedmaken voor verdere bewerking

Wanneer er vloeren moeten worden vernieuwd of hersteld of wegdelen moeten worden vervangen, worden wij ingeschakeld om hier de belangrijke voorbereidingen voor te treffen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse technieken, waardoor wij bij elk project de juiste aanpak kunnen hanteren. Of er nu gesloopt moet worden, of dat er alleen behoefte is aan een voorbehandeling van een oppervlak: bij ons bent u zeker van meer dan 25 jaar vakmanschap én scherpe prijzen.

Alle vormen van voorbehandeling

Wij leveren diverse diensten die het oppervlak of het wegdek gereedmaken voor afwerking. Wij kunnen het oppervlak schuren, zodat er een kwalitatieve, egale toplaag overblijft die direct kan worden afgewerkt nadat wij deze gereed hebben gemaakt. Voor meer ingrijpende handelingen, zoals het plaatsen van een nieuwe vloer of nieuw wegdek, kunnen wij het bestaande oppervlak slopen en frezen. Vanzelfsprekend maken wij ook dit oppervlak stofvrij zodat er hierna direct begonnen kan worden met het aanbrengen van de nieuwe laag.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Onze vloervoorbereiding diensten

Hoe wij het oppervlak stofarm behandelen

Wanneer een vloeroppervlak of wegdek dient als basis voor een nieuw te plaatsen oppervlak, bijvoorbeeld wanneer wegen opnieuw geasfalteerd worden, is het zeer belangrijk dat het oppervlak volledig stofarm is. Dit is cruciaal voor een optimale hechting van de nieuwe laag. Om dit te garanderen, werken wij met een eigen, volledig uitgeruste machine die met grote kracht stalen kogeltjes afvuurt op het oppervlak. Door de impact van de kogels komen stof en vuil los. Het materiaal dat loskomt, wordt direct door de wagen opgezogen. In dit zuigproces worden ook alle kogeltjes opgezogen. Deze worden vervolgens gescheiden en kunnen direct worden hergebruikt. Op deze manier blijft er helemaal niets achter op het oppervlak en bent u gegarandeerd van een perfecte laag waar u verder op kunt werken.

Wij herstellen en verbeteren de oppervlakken

Onze diensten beperken zich niet alleen tot het verwijderen of gereedmaken van het huidige oppervlak voor verdere bewerking. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het optimaliseren van bestaande ondergronden. Wanneer een vloer of wegdek bijvoorbeeld moet worden opgeruwd, kunnen wij hiervoor zorgen. Wij kunnen niet alleen vloeren of wegdelen aanpakken, maar er ook voor zorgen dat bijvoorbeeld roosters worden opgeruwd. Op die manier wordt een bestaand oppervlak dat bijvoorbeeld niet voldoet op het gebied van ruwheid en grip door ons geschikt gemaakt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebt u werkzaamheden uit te voeren waarin wij gespecialiseerd zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij vertellen u hoe wij u perfect van dienst kunnen zijn tegen zeer scherpe kosten.

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland