fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Uw vloeren frezen

Snel, professioneel en een mooi eindresultaat

Is de vloer van uw bedrijfspand aan vervanging toe, of licht beschadigd? Dan is frezen één van de opties die u heeft om uw vloer te behandelen. Door uw vloer te frezen, kunt u ruimte maken voor een nieuwe vloer. Het infrezen van vloerverwarming hoort daarnaast ook bij de mogelijkheden. Wilt u uw bestaande vloer niet verwijderen, maar een opfrisbeurt geven? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw vloer te laten stralen of schuren. Wat voor behandeling uw vloer ook nodig heeft: Straalbedrijf Arts kan het allemaal.

Wat houdt vloeren frezen precies in?

Bij het frezen van uw vloer, wordt er een speciaal apparaat gebruikt dat de bovenste lagen van uw vloer als het ware wegsnijdt. Deze techniek kan worden ingezet wanneer de bovenste lagen van uw betonvloer zijn beschadigd, maar het is ook noodzakelijk wanneer u uw volledige vloer wilt vervangen. Er moet namelijk eerst ruimte worden gecreëerd voor uw nieuwe vloer. Doet u dit niet, dan zal het niet mogelijk zijn om een parketvloer of gietvloer te laten plaatsen.

Tijdens het frezen worden er gemiddeld lagen van maar liefst twee centimeter weggehaald. Dankzij krachtige freesmachines is dit geen enkel probleem. Met behulp van scherpe messen en snelle ronddraaiende bewegingen, zijn deze apparaten in staat om dikke vloeren relatief snel te verwijderen. Dit gebeurt bovendien stofvrij, doordat de freesmachines zijn gekoppeld aan een industriële stofzuiger. Hierdoor is het mogelijk om direct een nieuwe vloer te laten plaatsen.

Het infrezen van vloerverwarming is bovendien ook mogelijk. Hierbij creëren wij buisbanen in uw bestaande vloer, waar we uiteindelijk de leidingen van de vloerverwarming door kunnen leiden. Hierdoor is het niet noodzakelijk om uw volledige vloer te verwijderen wanneer u vloerverwarming wilt installeren.

Vloeren frezen
Professioneel
Vloer vrezen binnen 1 dag klaar

Kies voor een professioneel bedrijf

Het frezen van vloeren is een ingewikkelde klus die nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Door met een professioneel bedrijf in zee te gaan, weet u dat uw vloer zo egaal, netjes en efficiënt mogelijk wordt gefreesd. Dit is bovendien belangrijk voor de veiligheid van uzelf en uw pand. Zo moet er rekening worden gehouden met het draaggewicht van de vloer wanneer er op een hogere etage gefreesd wordt. Hierbij moet er ook worden gelet op de druk die de vloer aankan. Gebeurt dit niet goed? Dan kunnen er ongelukken gebeuren. Straalbedrijf Arts beschikt over de juiste professionele apparatuur, waarmee wij ieder bedrijf van dienst kunnen zijn. Deze apparatuur zorgt er bovendien voor dat wij de meeste oppervlakken binnen één dag kunnen frezen. Uiteraard altijd op een veilige en verantwoorde manier. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om een offerte aan te vragen.