fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Over Arts Straalbedrijf

WIJ ZIJN ARTS STRAALBEDRIJF

Bij Arts Straalbedrijf helpen wij zakelijke opdrachtgevers, aannemers en individuele klanten door heel Nederland én in de Benelux in de voorbehandeling van vloeren. Hier zijn wij al meer dan 25 jaar in gespecialiseerd. Wij maken alle oppervlakken en wegdelen gereed voor verdere opbouw of afwerking. Dit doen wij dagelijks met een zeer hecht eigen team van ervaren specialisten. Hierbij maken wij ook gebruik van innovatieve machines en gereedschappen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

LEER ARTS KENNEN

Arts is de achternaam van de oprichter van Arts Straalbedrijf, genaamd Danny Arts.

“We zijn een dynamisch bedrijf met een hecht team, wij vinden het belangrijk dat u goed geholpen wordt op een persoonlijke manier. Wij hechten veel waarde aan flexibel inzetbaar zijn en om één aanspreekpunt te hebben. Dat is makkelijk voor alle problemen die u wilt bespreken als opdrachtgever of individuele klant”.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

HOE IS ARTS STRAALBEDRIJF ONTSTAAN?

Arts Straalbedrijf is opgericht in augustus 2018, vrij recent. Het idee is eigenlijk ontstaan door onze onvrede over de bestaande straalbedrijven in Nederland. We vonden ze erg nonchalant en de geleverde kwaliteit haalde niet de maatstaven die wij verwachtten. Ook werden wij geholpen door mensen die niet of weinig interesse toonden en ook niet altijd de juiste machines ter beschikking hadden.

Dat bracht ons op het idee om het zelf te doen! Wij wilden graag dat klanten zich gehoord zouden voelen en beter bedient zouden worden. Vanuit de marktvraag, netwerken en meer dan 25 jaar ervaring in deze sector, weten wij precies wat u nodig heeft. Daarom tonen wij niet alleen vooraf, maar ook tijdens en na onze dienstverlening interesse in u en uw bedrijf. U kunt dus een persoonlijke service van ons verwachten.

“25 jaar geleden waren coatingbedrijven al blij dat er een straalbedrijf kwam opdagen, want vroeger was het aanbod erg schaars. Nu zijn er al veel meer straalbedrijven en moet je je ook echt kunnen onderscheiden en kwaliteit leveren.”

vloer schuren wasbox

WAT MAAKT ONS ANDERS?

Arts Straalbedrijf is niet net als ieder ander straalbedrijf. Wij onderscheiden ons door kwaliteit te combineren met een persoonlijke benadering. Wij zullen te allen tijde luisteren naar uw wensen en zullen er alles aan doen om uw project zo goed mogelijk te laten verlopen. Tevens maken wij gebruik van uiterst professionele en moderne machines die wij altijd tot onze beschikking hebben. Hierdoor kunnen wij uw project vaak al binnen 1 dag afronden. Daarnaast hanteren wij ook een stofarme werkwijze waardoor er vrijwel direct kan worden overgegaan op verdere opbouw of afwerking.

ONS WERK IS ONZE PASSIE

Iedereen heeft brood op de plank nodig, ook wij, maar het is natuurlijk veel fijner om het naar je zin te hebben tijdens werk. Dat is wat werken bij Arts Straalbedrijf zo leuk maakt. Wij gaan elke dag met plezier en een glimlach op naar ons werk. Zo ontwikkel je ook meer dan een passie voor je werk.

Naast onze passie voor wat wij doen, voelen we ook een soort van vrijheid tijdens onze werktijd. “Ik denk dat dat onder andere komt doordat we op veel verschillende locaties komen. We zitten vaak op de weg, heerlijk vinden we dat. Zo zitten we in een haven in Nederland, dan in een veehouderij in België en de andere dag in een fabriek in Duitsland. Nee, we spreken niet vloeiend Duits, maar met handen en voeten werk komen we een heel eind. Waar een wil is, is een weg”.

Enkele projecten die wij recent hebben uitgevoerd

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland