fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

KOGELSTRALEN

Wij stralen uw vloer door middel van kogelstralen, op een stofarme manier

Kogelstralen van vloeren

in korte tijd uw vloer weer in topconditie

Kogelstralen is één van de technieken die wij gebruiken voor het voorbehandelen van vloeren. Bij kogelstralen worden er kleine straalkogeltjes krachtig op de vloer afgevuurd. Vervolgens zuigen onze professionele Blastrac machines het stof en de resten direct weer op. Hiermee zorgen wij ervoor dat het kogelstralen op een stofarme manier wordt gedaan. Stof is namelijk een grote vijand voor elke vloer en bij het voorbehandelen van vloeren door middel van bijvoorbeeld het stralen van de vloer komt er vaak erg veel stof vrij. Door het gebruik van onze stofarme kogelstraal techniek heeft u hier zo min mogelijk last van.

Stofarm kogelstralen

Maak uw vloer weer als nieuw

Elke vloer is verschillend en zo is er voor elke vloer een passende oplossing betreft het voorbehandelen of renoveren ervan. Kogelstralen is één van onze technieken die wij inzetten voor voorbehandeling en renovatie van bedrijfsvloeren. Kogelstralen kan zeer nuttig zijn bij een vloer die versleten is en toe is aan vernieuwing. Door de vloer te stralen, wordt de vloer perfect klaar gemaakt voor het aanbrengen van een nieuwe laag. Het stralen doen wij op een stofarme manier. Het is van groot belang dat de vloer stofvrij is. De nieuwe vloer wordt namelijk vaak over de huidige vloer heen gelegd en wanneer hier te veel stof of ligt, kan de nieuwe vloer zich niet goed hechten en zal de kwaliteit hieronder lijden.

Echter, kan kogelstralen ook een nuttige techniek zijn voor renovatie van de huidige vloer. Een vloer die vervuild is geraakt, kan weer zo goed als nieuw worden gemaakt dankzij het stralen ervan door middel van kogelstralen, mits de vloer niet te ernstig beschadigd is. Doordat we het kogelstralen op een stofarme manier toepassen, wordt de vloer eerst stofvrij gemaakt, waardoor de originele eigenschappen weer boven komen en de vloer ruwer wordt. Hierdoor ontstaat er ook weer meer grip en wordt de vloer dus veiliger.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Onze high tech methode

Straalbedrijf Arts heeft meer dan 25 jaar ervaring in het voorbehandelen en renoveren van vloeren. Tijdens deze jaren hebben wij zeer waardevolle kennis en ervaring kunnen opdoen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen alle soorten vloeren voorbehandelen en renoveren door middel van schuren, stralen en frezen. Dit alles op een stofarme manier. Wij werken met professionele high tech machines en gereedschappen die perfect zijn uitgerust voor het stofarm voorbehandelen van elke vloer.

stofarm is onze standaard

Het kogelstralen van vloeren doen wij op een stofarme manier. Stofarm is onze standaard en wij streven ernaar om uw vloer zo veel mogelijk stofarm voor te behandelen of te renoveren. Het kogelstralen doen wij met behulp van professionele Blastrac machines die met grote kracht metalen kogeltjes tegen het oppervlak schieten. Uiteraard gebeurt dit geheel veilig en afgeschermd. Door de impact van de kogeltjes laat stof dat zich aan het oppervlak heeft gehecht direct los en wordt het meteen opgezogen door de machine. Door deze techniek te gebruiken maken we uw vloer weer helemaal schoon en stofvrij. De machines die wij gebruiken zijn dusdanig slim, dat deze de kogeltjes na het gebruik weer scheiden en hergebruiken. Door onze stofarme kogelstraal techniek blijft er niets van stof of vuil achter op uw vloer en bent u verzekerd van een vloer die niet alleen terug is in topconditie, maar ook weer stroef is. In het geval dat de vloer een nieuwe toplaag krijgt, kan er na onze werkzaamheden direct worden overgegaan op het plaatsen van een nieuwe laag.

Voordelen van Arts Straalbedrijf

Experts in vloervoorbereiding
Professioneel apparatruur
Geschikt voor grote oppervlakte
Stofarm en snel klaar voor gebruik
Geschikt voor elke branche
Ideale hechting voor b.v. nieuwe coatingvloer

Altijd de juiste mensen en materialen

Wat uw project ook is, wij zullen niet voor verrassingen komen te staan. Straalbedrijf Arts bestaat al meer dan 25 jaar en is inmiddels expert in zijn vak. Gedurende ons bestaan hebben wij vele projecten succesvol uitgevoerd, waaronder zowel kleine als hele grote projecten. Dankzij ons professionele team van ervaren specialisten kunt u vertrouwen op onze ervaring en deskundigheid.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een ervaren, gespecialiseerd bedrijf voor het stralen van uw vloer. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van kleine tot grote projecten, wij staan altijd voor uw klaar en werken door heel Nederland en België.

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland