fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Het jaar 2019 van Straalbedrijf Arts

Het jaar is alweer bijna voorbij en daarom kijken wij nog even terug op het jaar van Straalbedrijf Arts. We hebben behoorlijk wat vloeren mogen stralen, schuren, frezen of het beton mogen herstellen. Straalbedrijf Arts is er trots op dat we al deze vloeren hebben mogen behandelen. We blikken graag terug op een aantal projecten uit verschillende branches:

M&F Cleaning Service

Het totale oppervlakte van 185m² bij M&F Cleaning Service in Amstelveen is gestraald. Hierna heeft Mesa Coatings een vloeistofdichte coating vloer aangebracht.

Straalbedrijf Arts beton reparatie

Van Asten Group

Straalbedrijf Arts heeft de bolle vloeren bij dit varkensbedrijf gestraald. Op deze manier is de ondergrond weer vlak gemaakt.

Straalbedrijf Arts beton herstel

Eefdese brug

De Eefdese brug in Zutphen is gestraald en nageschuurd. Een mooi project, met een mooi uitzicht en op een mooie zonnige dag.

Straalbedrijf Arts brugdek schuren

Resort Marina

Ook in zwembaden is het mogelijk om de vloer te laten behandelen door Straalbedrijf Arts. Wij hebben de vloer klaargemaakt zodat er achteraf een coating op aangebracht kon worden.

Zwembadvloer vloerbehandeling

De Cromvoirtse

Een productiehal met een grootte van 349m² moest worden voorzien van een vloercoating. Daarvoor was eerst een behandeling van de huidige vloer nodig. De vloer is gestraald om deze klaar te maken voor verder gebruik.

Wilt u graag meer van ons werk bekijken? Volg ons dan op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Hier komen namelijk regelmatig projecten van ons voorbij.

Straalbedrijf Arts project
Straalbedrijf Arts beste wensen

Straalbedrijf Arts

Zoals je kunt zijn wij actief in vele branches. Wij kunnen dan ook iedere bedrijfsvloer professioneel voorbehandelen. Of u kiest voor schuren, stralen, frezen of beton herstellen ligt aan de huidige staat van uw vloer en wat u er achteraf mee wilt gaan doen. Behoudt je de betonnen vloer? Of komt er een coatingvloer overheen? Deze factoren spelen namelijk ook een rol bij de voorbehandeling van de vloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren dan graag over welke behandeling geschikt is voor jouw bedrijfsvloer.

Namens het gehele team van Straalbedrijf Arts wensen wij je alvast Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.