fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Vloerbehandeling, een tweede leven voor uw bedrijfsvloer.

Jaren intensief gebruik kunnen uw bedrijfsvloer beschadigen. De vloer gaat er minder mooi uitzien en er ontstaan gladde plekken, die tot onveilige situaties kunnen leiden. Toch is het lang niet altijd nodig om de vloer dan op te geven. Stralen en schuren zijn alternatieven voor vervanging die niet alleen veel minder tijd vergen, maar ook nog eens veel goedkoper zijn. Is vervanging wel noodzakelijk, dan dient uw vloer door middel van frezen behandeld te worden, zodat de nieuwe vloer er goed op zal hechten.

De juiste behandeling voor elke vloer.

De keuze tussen stralen, schuren of frezen is afhankelijk van de situatie waarin de vloer verkeert en de wensen die u er als eigenaar mee heeft.

Stralen, de ultieme schoonmaakbeurt

Stralen is de beste methode om in de jaren opgebouwd vuil en stof te verwijderen en de originele aspecten van uw vloer weer naar boven te halen. Kleine metalen kogeltjes worden tegen het vloeroppervlak geschoten, waardoor het vuil loskomt.

Frezen, het beste fundament voor uw nieuwe vloer

Moet uw vloer vervangen worden, dan zal deze doorgaans als ondergrond voor de nieuwe vloer gaan dienen. Hierbij is het van belang dat de nieuwe vloer goed kan hechten. Bij het frezen wordt uw oude vloer hiervoor geoptimaliseerd.

Schuren, uw oude vloer weer als nieuw

Is uw vloer door de jaren heen beschadigd, dan is schuren de beste optie. Het schuren van de vloer is veel sneller en bovendien goedkoper dan het vervangen van de vloer. Bij schuren wordt de toplaag (tot een vooraf afgesproken diepte) van de vloer verwijderd. Bijkomend voordeel van deze procedure is dat de vloer na deze behandeling opnieuw kan worden afgewerkt.

Speciale technieken

Heeft u een vloer die uit harde steen bestaat, of wilt u uw betonnen vloer geschikt maken voor een verflaag, dan is diamantschuren de beste optie. Bij deze speciale techniek wordt een schuurmachine gebruikt waarin industriële diamanten verwerkt zijn.

Behandeling voor bedrijfsvloer
bedrijfsvloer stralen
Bedrijfsvloer vernieuwen

Het belang van een stofvrije behandeling

Beschadigingen aan vloeren zijn vaak het gevolg van opgehoopt vuil en stof. Stof kan een vloer bovendien gevaarlijk glad maken. Een behandeling aan uw vloer moet dan ook zo stofvrij mogelijk plaatsvinden. Ook als uw oude vloer vervangen wordt, is het belangrijk dat er na het frezen geen stof blijft liggen. De nieuwe vloer zal immers niet goed hechten op een ondergrond waarop vuil en stof is achtergebleven.

Hoe houden we een behandeling stofvrij?

Bij Arts Straalbedrijf worden verschillende hightech methoden toegepast om de vloerbehandeling stofvrij uit te voeren. Zo maken we gebruik van machines die vuil en stof door middel van ijzeren kogeltjes van de vloer verwijderen. Het stof en vuil en bij het schuren ook de toplaag van de vloer, worden onmiddellijk door de machine opgezogen. Er is dus sprake van een hermetisch gesloten systeem, waarbij we de ijzeren kogeltjes hergebruiken.

Laat het werk uitvoeren door professionals

Vakwerk is voor specialisten, laat een voorbehandeling van een vloer dan ook altijd uitvoeren door een specialistisch bedrijf.

Wat kan er allemaal misgaan als je het zelf doet?

Zelf een vloer schuren of frezen is een grote klus. Als leek moet u in de weer met lastige apparaten, die u waarschijnlijk nog nooit gehanteerd heeft, op deze wijze kan het voorkomen dat je de vloer onherroepelijk beschadigd met alle gevolgen en extra kosten van dien.

Straalbedrijf Arts bezit over de professionele apparatuur en kennis

Als u een specialistisch straalbedrijf in de arm neemt, weet u zeker dat de klus wordt uitgevoerd door professionals. Wij hebben de apparatuur en de kennis in huis om uw ondervloer te behandelen. Het resultaat is een prachtige vloer, die weer jaren meegaat.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd of uw bedrijfsvloer na het stralen of schuren een tweede leven tegemoet kan zien, of bent u juist van plan uw vloer te vervangen en wilt u deze vakkundig laten frezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om met u de opties te bespreken, zodat u de oplossing krijgt de volledig aansluit bij uw bedrijfsvloer.