fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Beton schuren

Beton is de meest voorkomende vloer

Schuren van beton

Een veelvoorkomende vloer bij bedrijven is een vloer van beton. Een betonvloer is een sterke vloer die vaak vele jaren mee kan. Echter kan zelfs de betonvloer na jaren intensief gebruik last krijgen van scheuren, barsten en beschadigingen. In dit geval dient de vloer gerenoveerd te worden. Dit kan door middel van schuren van beton. Beton schuren is een specialistische klus en neemt veel tijd in beslag. Daarnaast is het ook een klus die veel ervaring en expertise vereist. Straalbedrijf Arts heeft jarenlange ervaring in het voorbehandelen van vloeren en is gespecialiseerd in het schuren van beton. Door onze 25 jaar lange ervaring kunnen wij uw vloer optimaal vernieuwen. Wij kunnen uw vloer stofarm schuren en klaarmaken voor vervanging.

Waarom schuren van beton?

Net als iedere andere vloer kan een vloer van beton ook beschadigd raken. Een beschadigde betonvloer is niet de enige reden om de vloer te schuren. Er zijn een aantal veelvoorkomende redenen waarom men besluit een betonvloer te schuren. De meest voorkomende reden zijn: het wegwerken van oneffenheden, het verwijderen van vlekken en hardnekkige lijmresten en voor het aanbrengen van een nieuwe laag. Het schuren is echter een specialistische klus en dient daarom te allen tijde door een professioneel bedrijf uitgevoerd te worden. Dit scheelt u niet alleen een hoop tijd, maar ook moeite en eventuele complicaties die kunnen ontstaan door een verkeerde aanpak.

Bel mij terug

Heeft u vragen of advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Stofarm schuren

Het schuren van beton doen wij op een stofarme manier. Dit doen wij door gebruik te maken van professionele Blastrac machines die ervoor zorgen dat het beton weer egaal wordt door de toplaag te schuren. De loskomende deeltjes worden direct weer door de machine opgezogen, waardoor er vrijwel geen stof op de vloer overblijft. Dit is ideaal, want dit scheelt weer schoonmaakkosten en tijd. Een stofvrije vloer is namelijk cruciaal voor een goede hechting van een nieuwe toplaag. Door onze stofarme werkwijze kan er vrijwel direct worden overgegaan op het aanbrengen van een nieuwe toplaag.

Voordelen van Arts Straalbedrijf

Experts in vloervoorbereiding
Professioneel apparatruur
Geschikt voor grote oppervlakte
Stofarm en snel klaar voor gebruik
Geschikt voor elke branche
Ideale hechting voor b.v. nieuwe coatingvloer

Wij schuren beton effectief en snel

Door onze ervaring en stofarme werkwijze kunnen wij zeer effectief te werk gaan en snel resultaat leveren. Gemiddeld heeft u aan 1 a 2 schuurbeurten genoeg, maar sommige betonvloeren hebben ook meer beurten nodig. Dit hangt af van de huidige staat van het beton en het doel van de renovatie. In de meeste gevallen zijn wij binnen 1 dag klaar. Zo hoeven uw werkactiviteiten nooit lang gepauzeerd te zijn.

Offerte op maat nodig?

Is uw betonvloer toe aan renovatie? Dan kan schuren van beton de juiste oplossing bieden. Door middel van schuren wordt uw betonvloer weer egaal en als nieuw en kunt er vrijwel direct worden overgegaan op verdere afwerking van de vloer. Voor de prijs van het schuren van beton kunt u volledig vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Aan de hand van de door u verstrekte informatie kunnen wij een scherp geprijsde offerte op maat opmaken. Uiteraard kunt u ook voor advies contact met ons opnemen.

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Professionele apparatuur

Stofarm

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons zit u niet vast aan een ingewikkeld contract met kleine lettertjes. Door onze duidelijke werkwijze en transparantie weet u altijd precies waar u bij ons aan te bent en wat u van ons kunt verwachten. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel, Nederland