fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Reinigen Magazijnvloer: Zelf doen of uitbesteden?

Hoe groot of klein de oppervlakte van uw magazijnvloer ook is, het is verstandig om er goed
over na te denken of u zelf de vloer gaat reinigen of dit proces wilt uitbesteden. Dingen waar
u dan over na kunt denken zijn onder andere: “Is mijn vloer alleen vies, of ook beschadigd?“.
Wij helpen u graag met de beslissing of u uw bedrijfsvloer het beste zelf kunt reinigen, of
beter kunt uitbesteden. Daarom hebben we hier wat informatie voor u op een rijtje gezet
zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Waarom een magazijnvloer reinigen?

Waarom is de juiste vloerbehandeling, inclusief reinigen zo belangrijk?

Het antwoord op deze vraag is best simpel. Het hebben van een schone bedrijfsvloer zorgt onder andere voor meer hygiëne. Ook zijn de gevaren voor werknemers beduidend minder, want het hebben van een schone vloer draagt bij aan een veilig bedrijfspand. Dit zorgt uiteraard voor minder ongelukken en blijere werknemers. Verder zullen alle soorten vloerverf beter en langer hechten aan de ondergrond als deze de juiste vloerbehandeling heeft gehad. Plus, het ziet er natuurlijk ook mooier uit.

magazijnvloer stralen

Het heft in eigen handen nemen

Zelf de vloer reinigen

Bevat uw magazijnvloer alleen een aantal (kleine) vlekken, dan kan het voordelig en verstandig zijn om deze zelf schoon te maken. Hoe kun je dit het beste aanpakken? Er zijn tegenwoordig erg veel vloer- en schoonmaaktechnieken die u zelf kunt toepassen. Het is cruciaal om de juiste reinigingsmiddelen en apparaten in huis te hebben, om het beste resultaat te behalen. U kunt zelf experimenteren met reinigingsmiddelen en boenmachines, maar de echte hardnekkige vlekken vergen vaak een meer professionelere aanpak.

Is het een eenmalig karwei of moet de vloer herhaaldelijk gereinigd worden? Het is namelijk erg duur om de juiste apparatuur aan te schaffen voor een eenmalige vloerbehandeling. Beschikt u hier niet over, dan is er ook de mogelijkheid om professionele apparaten te huren. Echter, moet u wel over de nodige kennis beschikken om op een goede manier de apparaten te gebruiken. De kans is aanwezig dat u er lang over doet en de bedrijfsvloer juist meer beschadigd dan dat hij al was. Het kan klinken als de ideale oplossing voor een snelle reiniging, maar het kan ook helaas tegenvallen met de bijbehorende kosten van dien.

magazijnvloer schuren

Mijn magazijnvloer is niet alleen vies, maar ook beschadigd

Blijkt het dat de bedrijfsvloer niet alleen vlekken bevat, maar ook beschadigingen, dan komt er al iets meer bij kijken. Gelukkig niet iets dat niet verholpen kan worden! Het blijft dan niet alleen bij boenmachines en reiniging, maar ook het herstellen en glad maken van de ondergrond. Het is belangrijk de vloer goed te inspecteren, zodat u de juiste vloerbehandeling kiest voor uw magazijnvloer.

Naast het reinigen van de vloer, zal er dan gekeken worden of er gebruik gemaakt moet worden van schuren, frezen of stralen. Dit is waar de professionals u goed bij kunnen helpen.

magazijnvloer reinigen

Straalbedrijf Arts

Hoe kunnen wij als professional u helpen?

Straalbedrijf Arts, een professional die dagelijks vloerbehandelingen uitvoert, heeft de nodige ervaring en kennis opgedaan. Zo kunnen we alle oppervlakken effectief en razendsnel behandelen. Door op een efficiënte en professionele manier te handelen, kunnen magazijnvloeren na 1 behandeling weer jarenlang mee. Door de juiste vakkennis, is het proces niet tijdrovend en doen we er korter over. Deze tijd kunt u juist weer in uw bedrijf steken voor belangrijkere zaken. We helpen u graag met advies op maat, inclusief een vrijblijvend gesprek en offerte. We behandelen niet alleen magazijnvloeren, maar elke bedrijfsvloer die er bestaat. Voor meer informatie of vragen, kunt u hier uw gegevens achterlaten en zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Arts straalbedrijf