fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Betonherstel of een nieuwe betonvloer?

Schade aan een betonnen vloer in jouw bedrijf kan nadelig zijn op diverse vlakken, waaronder veiligheid en het imago van jouw bedrijf. Oneffenheden in de vloer als scheuren en gaten kunnen nare ongelukjes veroorzaken. Je wilt natuurlijk niet dat je bezoekers of werknemers vallen en/of struikelen doordat de kwaliteit van jouw vloer niet optimaal is. En dat is niet het enige, want de vloer is door scheuren ook nog eens moeilijk reinigbaar, want alles blijft in de naden van het beton hangen. En heb je al eens nagedacht wat een kapotte vloer met het bedrijfsimago kan doen? Een eerste indruk is uitermate belangrijk, en je wilt niet overkomen of je geen investering wilt doen in de uitstraling en veiligheid van jouw bedrijfspand. Ieder bedrijf wilt graag een goede eerste indruk achterlaten, want die krijg je tenslotte maar één keer. Wij leggen je graag de oorzaak van een kapotte bedrijfsvloer uit en wie weet kun jij er nog iets tegen doen.

De oorzaken van betonschade

Ben jij op de hoogte waarom beton kan beschadigen? Één van de mogelijkheden is dat een chemische reactie van stoffen die op dat moment op de grond aanwezig zijn plaatsvindt. Beton, uitspoeling en scheurvorming zijn gevolgen die deze reactie kan veroorzaken. Een andere mogelijkheid waardoor er schade kan ontstaan is door fysieke en mechanische reacties. Een voorbeeld hiervan is zware gereedschappen of zware machines die op de vloer staan en/of vallen. De betonnen vloer is dan niet mechanisch belastbaar genoeg om dit gewicht te kunnen dragen. Een laatste voorbeeld is door vorst. Vorst is namelijk een bekende oorzaak van het afspringen van betonschilfers. Dit komt namelijk doordat het beton in aanraking is geweest met water, wat uiteindelijk gaat uitzetten.

Waarom betonherstel een betere keuze is

Heeft de vloer in jouw bedrijf scheuren en/of gaten, waardoor zich onveilige situaties kunnen voordoen? Dan is het wellicht tijd voor een nieuwe vloer zou je denken. Wat nou als je ook de huidige vloer zou kunnen herstellen? Dit is vele prijscategorieën goedkoper dan een nieuwe betonvloer laten storten. Daarnaast bespaar je hier een hoop tijd en materiaalkosten mee, en je met het overige beschikbare geld andere leuke dingen kunt doen. Overweeg daarom altijd of een nieuwe betonvloer wel nodig is, of dat betonherstel ook een optie is.

Betonherstel of een nieuwe betonvloer
Betonherstel voor bedrijven

Laat je vloer herstellen door ervaren professionals

Wij van Straalbedrijf Arts herstellen al meer dan 25 jaar vloeren door heel Nederland en België, waardoor wij beschikken over een grote kennis en kunde in dit vak. Met behulp van professionele machines kunnen wij ook jouw betonnen vloer herstellen. Heb je een bedrijfsvloer waarbij je niet precies weet welke vloerbehandeling methode er gebruikt moet worden? Wij adviseren daar graag over. Heb je vragen over onze werkwijze? Ook deze beantwoorden wij met veel plezier. Wacht niet met het herstellen van de vloer tot er ongelukken zijn gebeurd en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag een offerte aan. Je komt dan in contact met één van onze specialisten die graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf samen doornemen.

Arts straalbedrijf