fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

De juiste vloer voor uw landbouwbedrijf

Straalbedrijf Arts is specialist in de voorbehandeling van bedrijfsvloeren in meerdere branches. In de agrarische sector is een sterke, egale vloer misschien nog belangrijker dan in andere domeinen. U wilt toch niet meemaken dat uw dieren ziek worden of blessures oplopen door bijvoorbeeld een gat of een scheur in uw vloer? Kiest u als veehouder voor een herstel van uw vloer of bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij treffen alle noodzakelijke voorbereidingen om van uw vloer een paradijs voor uw dieren te maken.

Hygiëne boven alles

In de veehouderij maakt men veel gebruik van betonvloeren omwille van hun sterke karakter. Een betonvloer is echter onderhevig aan slijtage. Door veelvuldig gebruik gebeurt het vaak dat de vloer scheuren gaat vertonen of dat er zelfs stukken beton loskomen. Op die manier raken dieren makkelijk geblesseerd en kunnen ze zelfs een botbreuk oplopen. Bovendien kan er door scheuren en gaten makkelijker vuil in het beton geraken, met als gevolg virussen en ziektes die circuleren. Dit is niet leuk voor uw dier en niet renderend voor uw bedrijf. Dit nodeloze leed en deze nodeloze kosten kunnen echter verholpen worden door stil te staan bij de hygiëne van uw vloer, iets wat vaak op naar achtergrond verdwijnt, maar nochtans essentieel is voor een goed draaiend landbouwbedrijf. Plaats daarom de hygiëne van uw vloer bovenaan uw verlanglijstje.

Project stofarm stralen

Betonstop of toch niet?

Door de urgentie van een hygiënische omgeving is het van kapitaal belang om het risico op barsten in het beton te beperken. Dit kan door ons in te schakelen en te kiezen voor een behandeling van uw betonnen vloer. Wij werken scheuren en gaten weg, zodat u opnieuw van een mooie, strakke, egale vloer kunt genieten.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een coating te laten aanbrengen op uw betonnen vloer. Ideaal voor de agrarische sector, want een coating is slijtvast en de kans op scheuren is minimaal. Het plaatsen van een coating vereist een voorbehandeling van uw vloer en daar zijn wij expert in. Wij stralen of schuren de ondergrond, zodat de coating makkelijker kan worden geplaatst en een sterke ondergrond heeft. Wij adviseren trouwens om te kiezen voor een coating van Mesa HyCo, gespecialiseerd in coatingsystemen voor veebedrijven.

Snel en professioneel uitgevoerd

Wij van Straalbedrijf Arts hebben de nodige ervaring en kennis van vloerbehandelingen en voeren die dagelijks uit. Alle soorten oppervlakken kunnen we razendsnel, professioneel en efficiënt behandelen, zodat uw betonvloer na één behandeling opnieuw goed is voor jaren dienst. Wij zorgen ervoor dat het proces niet veel van uw tijd vergt, tijd die u dan weer over hebt voor de vele belangrijke facetten binnen uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat, met inbegrip van een vrijblijvend gesprek en offerte. Dit kan voor gelijk welke bedrijfsvloer. Wenst u meer informatie of hebt u een vraag? Laat dan hier uw gegevens achter. U kunt erop rekenen dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Arts straalbedrijf landbouw