fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

De winterperiode

De ideale periode om de bedrijfsvloer aan te pakken

De winterperiode is voor het merendeel van bedrijven de ideale periode om je bedrijfsvloer te laten behandelen. Net als veel andere bedrijven is waarschijnlijk ook jouw bedrijf gesloten of beperkt geopend rondom de kerstdagen en de jaarwisseling. Daarom is dat dus het perfecte moment om de bedrijfsvloer te laten behandelen, zodat de werknemers na de vakantie hun werk kunnen doen op een frisse en opgeknapte vloer. Heb je te maken met scheuren en naden of is de vloer ongelijk? Laat je bedrijfsvloer dan behandelen in de vorm van stralen, schuren of frezen. Soms kan betonherstel ook een goede optie zijn.

Zo word je vloer weer als nieuw

Is je bedrijfsvloer er vanwege een permanente zware belasting slecht aan toe? Is er sprake van scheuren en naden en is de vloer gewoon niet netjes meer? Troost je met de gedachte dat er tal van behandelingen mogelijk zijn om de vloer weer als nieuw te maken. Zo kun je kiezen voor het laten stralen van de vloer, stralen geldt als dé ultieme schoonmaakbeurt voor elke bedrijfsvloer. Als je te maken hebt met beschadigingen aan de bedrijfsvloer, dan is schuren een prima optie. Door de bedrijfsvloer te schuren, wordt de toplaag verwijderd. Wil je een goed fundament voor een nieuwe vloer? Kies dan voor frezen als je alleen het beste resultaat wenst. Ook betonherstel kan je vloer weer die opkikker geven die nodig is. Beton herstellen kan toegepast worden bij zowel het vervangen van een vloer als bij het herstellen van een beschadigde vloer.

Bedrijfsvloer winterperiode

Kies voor de winterperiode

Wil je je bedrijfsvloer aanpakken dan is vaak de periode rond de kerstdagen en oud en nieuw de ideale periode om dit te laten doen. De meeste mensen zijn dan namelijk vrij, boeken een vakantie naar een warm land of werken slechts beperkt. Niet zelden besluit een bedrijf om zelfs helemaal dicht te gaan tijdens deze periode. Daarom is de winterperiode dus de meest geschikte periode om iets aan je bedrijfsvloer te laten doen, zoals veel bedrijven in deze periode toch al een grote schoonmaak inplannen. Het feit dat er geen bedrijvigheid is, is natuurlijk perfect als je met de vloer aan de slag te gaan. Doe je dit gewoon tijden de drukke perioden, dan gaat dit ten koste van de productiviteit en kan de vloer ook minder goed aangepakt worden omdat de reguliere werkzaamheden immers ook gewoon doorgang moeten vinden.

Bedrijfsvloer winterperiode ideaal

Straalbedrijf Arts

Straalbedrijf Arts heeft al meer dan een kwart eeuw ervaring op het gebied van het stralen, frezen en schuren van de vloer, zoals ook het herstellen van beton als specialiteit geldt. Altijd wordt gebruik gemaakt van de juiste apparatuur waardoor de werkzaamheden snel en vakkundig verricht kunnen worden. Voor de goede orde: de diensten worden volledig stofvrij aangeboden. Wie alleen het beste met de bedrijfsvloer voor heeft, die vraagt nu al een geheel vrijblijvende offerte aan voor het laten behandelen rondom de kerstperiode. Samen met de specialisten zoek je naar een oplossing die geheel conform jouw wensen en eisen is, zeker weten!

Arts straalbedrijf