fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Het juiste moment om uw bedrijfsvloer te behandelen

Het juiste moment om uw bedrijfsvloer te behandelen kan verschillende aanleidingen hebben, maar komt tegelijkertijd ook vrij precies. U wilt met uw bedrijf immers niet onnodig voor onderhoudskosten komen te staan die ook later in de tijd kunnen plaatsvinden. Toch is een tijdige behandeling of vervanging van uw bedrijfsvloer ontzettend belangrijk voor een professionele uitstraling van uw bedrijf, of vanuit veiligheidsoverwegingen.

Wanneer is uw vloer aan een behandeling toe?

De meest voorkomende aanleiding voor een behandeling zijn optische mankementen zoals scheuren en deuken in de vloer. Ook onjuist afgewerkte naden kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties en daarom is het noodzaak dat deze optische mankementen zo snel mogelijk verholpen worden. Hiermee garandeert u niet alleen de veiligheid richting klanten en uw eigen personeel, maar zorgt u er ook nog eens voor dat de duurzaamheid van uw vloer toeneemt. Een werkvloer is niet alleen vanuit praktisch oogpunt enorm belangrijk voor uw bedrijfsvoering, maar is ook nog eens een van de belangrijkste visitekaartjes van uw bedrijf. Wij hebben de expertise in huis om bijna elke benodigde reparatie uit te voeren.

Wanneer u besluit om uw vloer te vervangen is het ook van belang om uw oude vloer een behandeling te geven. Hiermee zorgt u ervoor dat eventuele lijmresten verwijderd worden en dat de nieuwe vloer goed zal hechten. Een kleine investering als u dure reparaties in de toekomst wilt voorkomen nadat de nieuwe vloer is geplaatst. Vloeren kunnen behandeld worden door middel van schuren, stralen of frezen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bedrijfsvloer behandelen
schuren Bedrijfsvloer behandelen
Bedrijfsvloer stralen behandelen

Laat het werk uitvoeren door professionals

Natuurlijk vindt u het belangrijk dat het werk zorgvuldig en volgens afspraak wordt uitgevoerd. Neem daarom altijd een professioneel bedrijf in de arm, zodat u de klus zorgeloos uitbesteedt en u zich kunt richten op uw core business. Straalbedrijf Arts beschikt over alle expertise en materialen die ervoor nodig zijn om uw vloer de juiste behandeling te geven, zodat uw vloer er de komende jaren ook weer piekfijn bij ligt. Wij hebben jarenlange werkervaring en hebben vloeren behandeld voor verschillende sectoren. Hierdoor zijn wij van alle markten thuis en bieden wij altijd een maatwerk-oplossing voor iedere vloer. Wij schuren, stralen en frezen en kunnen ook eventueel de huidige ondergrond strippen om de onderlaag daaronder te behandelen. Met Straalbedrijf Arts neemt u geen risico’s en wij hebben altijd een team van experts klaar staan om uw vloer op korte termijn aan het nodige onderhoud te onderwerpen.

Wacht niet totdat het te laat is en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door!