fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Stofarm voorbehandelen van vloeren

Stofarm is de standaard bij Straalbedrijf Arts

Straalbedrijf Arts is specialist in het stralen, schuren en frezen van vloeren en herstellen van betonvloeren. Dit alles doen wij ook nog eens op een stofarme manier. Bij Straalbedrijf Arts is een stofarme werkwijze de standaard. Wij hanteren deze werkwijze uiteraard niet zomaar. Een stofarme werkwijze heeft namelijk vele voordelen voor zowel u als voor ons. In deze blog beschrijven wij onze stofarme technieken voor het voorbehandelen van vloeren en de voordelen hiervan.

Stofarm stralen

Een van onze diensten is het stralen van vloeren. Door middel van stralen kunnen wij uw vloer in een korte tijd weer in topconditie brengen. Stralen is een zeer nuttige techniek wanneer uw vloer vervuild is geraakt. Mits de vloer niet te erg beschadigd is, kan deze door middel van stralen weer als nieuw gemaakt worden. Door de vloer te stralen, komen de originele eigenschappen van de vloer naar boven en krijgt de bovenste laag van de vloer weer een ruwe laag, waardoor er weer meer grip ontstaat.

Deze techniek wordt niet alleen toegepast bij het herstellen van bestaande vloeren maar ook bij het renoveren van vloeren. Uiteraard doen wij het stralen van vloeren op een stofarme wijze. Hierdoor heeft u niet te maken met stof en kan er snel worden overgegaan op het verder afwerken van de vloer.

Stofarm schuren

Schuren van vloeren is een van de meest effectieve technieken voor het voorbehandelen van vloeren. Schuren is een nuttige techniek zijn wanneer de vloer door jarenlang gebruik vervuild is geraakt en/of de bovenste laag glad is geworden, wat de vloer weer minder veilig maakt. In dit geval hoeft de vloer niet vervangen te worden maar kan het schuren ervan de oplossing bieden.

Door middel van schuren verwijderen wij de toplaag van de huidige vloer. Hierdoor komt er een nieuwe, betere laar naar boven. Deze laag kan vrijwel direct verder worden afgewerkt, doordat de stofarme werkwijze die wij ook tijdens het schuren hanteren.

Betonherstel

Stofarm frezen

Frezen van uw vloer kan de juiste techniek zijn om uw vloer klaar te maken voor vervanging. Wanneer de vloer niet meer te redden is, dient deze vervangen te worden. Bij vaste vloeren, zoals beton, is dit een specialistische klus. Door middel van frezen kunnen wij uw vloer volledig klaarmaken voor vervanging. Als eerste maken wij een inventarisatie van de huidige situatie. Hierna kunnen wij direct starten met het frezen van de vloer. Dit doen wij ook op een stofarme manier. Dit scheelt u weer opruimkosten en tijd.

Stofarm beton herstellen

Straalbedrijf Arts is gespecialiseerd in zowel het totaal verwijderen van bestaande vloeren en betonlagen als in beton herstel. Bij het herstellen van betonvloeren zorgen wij ervoor dat de bestaande betonvloer weer helemaal hersteld wordt en als nieuw is. Door middel van speciale machines kunnen wij uw betonvloer op een stofarme manier herstellen en/of klaar maken voor verdere afwerking.

Voordelen stofarm voorbehandelen

  • Vrijgekomen stof wordt direct opgezogen
  • Geen schoonmaakkosten
  • Tijd besparen
  • Nieuwe toplaag aanbrengen vrijwel direct mogelijk
  • Milieuvriendelijk

Is uw vloer toe aan herstel of renovatie?

Is uw bedrijfsvloer toe aan herstel of renovatie? Straalbedrijf Arts kan dan de oplossing bieden door middel van stralen, schuren, frezen of het herstellen van uw betonvloer. Dit allemaal doen wij op een stofarme manier, wat u weer tijd en kosten scheelt. Bovendien kan er vrijwel direct worden overgegaan op het verder afwerken van de vloer. Straalbedrijf Arts is al meer dan 25 jaar een specialist voorbehandeling van vloeren en betonherstel. Door onze vloer voorbehandeling technieken maken wij alle oppervlakken en wegdelen gereed voor verdere opbouw of afwerking. Door onze ervaring specialisten en professionele machines en apparatuur kunnen wij optimaal resultaat leveren en hebben wij de klus vaak binnen 1 dag af.

Arts straalbedrijf