fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Waarom het inzetten van een specialist nou zo belangrijk is

Een specialist – zo zegt het woordenboek – is iemand die ergens goed in is, die veel ervaring heeft en die iets op een hoog niveau kan. Kort samengevat eigenlijk een kei in zijn vakgebied. Helaas komen wij bij Straalbedrijf Arts tijdens onze werkzaamheden veel vloeren tegen die allerminst door een kenner behandeld werden. Een brokkenpiloot aan het werk zetten voor uw vloer kan nochtans erg nadelige gevolgen hebben. Leest u mee waarom een beroep doen op een deskundige nou zo van cruciaal belang is?

Knowhow

Het gebeurt dat een bedrijfseigenaar apparaten bij een expert gaat huren om dan zelf te gaan schuren, frezen of stralen. Een goede voorbehandelde vloer vergt echter een correct gebruik van de machines en dit kan niet gegarandeerd worden door iemand die er niet in gespecialiseerd is. Perfect werk vereist de nodige vakkennis en enkel een deskundige kan die leveren. Wanneer het resultaat niet 100% goed is, moeten delen van het werk opnieuw uitgevoerd worden en dit is een spijtige zaak.

Tip: Schakel onmiddellijk een specialist in. Het bespaart u veel tijd.

De specialisten Arts Straalbedrijf

Safety first

Een kenner werkt niet enkel sneller. Hij gaat met zijn expertise ook te werk op een manier die veel veiliger en betrouwbaarder is. De machines hebben voor hem geen geheimen. Wanneer u zelf de werken uitvoert, moet u eerst leren werken met deze lastige apparaten en is de kans groot dat u daarbij fouten begaat. Dit kan resulteren in onherroepelijke vloerbeschadiging en andere nare gevolgen.

Tip: Veiligheid primeert. Schakel daarom een expert in.

Het kostenplaatje

Het weghalen of voorbehandelen van een vloer is noodzakelijk en dit kost uiteraard geld, dat goed besteed is. Blij dat u dit beseft, want een goede vloer is belangrijk voor het creëren van een veilige omgeving. Zo krijgt uw bedrijf een positieve uitstraling en creëert u een gevoel van tevredenheid. Uw vloer zelf gaan behandelen kan uitmonden in beschadiging en bijgevolg hogere kosten dan voorzien. En dit kan u natuurlijk missen als kiespijn.

Tip: Weg met onnodige kosten, kies voor een expert

Enkel het beste is goed genoeg

Kiezen voor een voorbehandeling van een vloer betekent dat er daarna een beroep wordt gedaan op een ander bedrijf voor het leggen van een coating of een gietvloer. Wij zien vaak dat niet alle stappen in het proces correct verlopen. Met specialisten zal dit niet het geval zijn. Die zijn precies op de hoogte van elke schakel en zorgen ervoor dat het hele proces goed verloopt en elke volgende stap goed aansluit bij de vorige. Wanneer elke partij perfect werk aflevert, kan de volgende zonder tijdverlies aan de slag en verloopt alles perfect.

Tip: Specialisten letten op elk detail, kennen alle stappen van het proces en dragen kwaliteit hoog in hun vaandel

Straalbedrijf Arts

Wilt u een specialist? Kies dan voor Straalbedrijf Arts voor het voorbehandelen of verwijderen van uw vloer. Wij schuren, stralen en frezen uw vloer zodat de volgende partij naadloos kan aansluiten. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen en bevrijden u van alle kopzorgen. Kwaliteit staat bij ons voorop en dankzij onze veilige manier van werken bespaart u op onnodige kosten.

Arts straalbedrijf