fbpx
+31(0)49 7229 032 info@artsstraalbedrijf.nl

Vloerverwarming infrezen? Hoe werkt dat?

Als een vloer oud en vies is geworden en slijtageplekken vertoont, dan is het toe aan vervanging. Is dit het geval bij u? Dan kan Straalbedrijf Arts u van grote dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat de vloeren stofarm worden gefreesd, waardoor de vloeren snel klaar zijn voor vervanging. Een mooie vloer zorgt voor een goede uitstraling, dat wilt toch iedereen? Het frezen van een betonvloer, of een andere vaste vloer, is een specialistische klus. Daar heeft u een specialistisch bedrijf voor nodig. Wij zijn hier de aangewezen partij voor. Wij leggen u graag meer uit over hoe wij te werk gaan bij het infrezen van vloeren.

Frezen, wat is dat eigenlijk?

Het frezen van een vloer voor vloerverwarming gebeurt in verschillende stappen. Eerst wordt de vloer in meerdere gelijke groepen verdeeld. Dit zorgt ervoor dat de opwarmtijd overal gelijk is. Bij de aanleg van de sleuven wordt gebruik gemaakt van een diamantzaag. Wanneer dit klaar is wordt de vrijgekomen stof opgezogen. Vervolgens worden de buizen in de sleuven gelegd.

Na het aanbrengen van een vloerverdeler en koppelstukken, worden de buizen gevuld. Het is erg belangrijk dat de verwarmingsbuizen goed worden ontlucht. Dit zorgt ervoor dat er geen luchtbellen in de buizen achterblijven. Als deze werkzaamheden zijn verricht, wordt de cv met de vloerverwarming onder druk gebracht, zodat het opgewarmde water door de buizen stroomt.

Het is onze taak om de vloeren klaar te maken voor de specialisten. Dit betekent dat wij de vloer weghalen, frezen en zo schoon mogelijk opleveren. De specialisten gaan na ons verder met de behandeling van de vloer.

Straalbedrijf Arts beschikt over een compleet uitgeruste wagen, deze geeft ons de mogelijkheid voor het frezen van hele grote oppervlakten tegelijk. Wij zijn vaak binnen 1 dag klaar met het frezen van bepaalde opdrachten. Een extreem grote opdracht neemt meestal een paar dagen in beslag.

Vloerverwarming infrezen

Zelf frezen of uitbesteden?

Zit u er over na te denken om zelf uw vloer te frezen? Dit is meestal geen goed idee. Het aanschaffen van een freesmachine is namelijk erg duur. Tevens is het frezen van een vloer een lastige klus om uit te voeren. U heeft hier goede kennis en kunde voor nodig. U bent een stuk verder van huis als er bijvoorbeeld een leiding wordt geraakt. Het is dus zeer verstandig om het frezen van een vloer uit te besteden aan een extern, specialistisch bedrijf. Op zo’n manier voorkomt u onnodige schade.

Waarom kiezen voor Straalbedrijf Arts?

Wij bieden u gespecialiseerde en professionele diensten met veel positieve kenmerken. Zo kunnen wij razendsnel werken, vaak zijn we binnen 1 dag klaar. Wij frezen alle vloeroppervlakken, en in elke mogelijke branche. Ook werken wij stofarm en onze apparatuur wordt professioneel aangelegd. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij voor elke vloer een oplossing weten te vinden. Wij voeren onze werkzaamheden altijd zeer professioneel uit.

Door de jaren heen zijn er steeds meer straalbedrijven bijgekomen. De concurrentie is hierdoor sterk gegroeid. Wij hebben al 25 jaar ervaring in het vak en tonen dagelijks onze expertise. Deze ervaring, en de kwaliteit die wij keer op keer leveren, onderscheidt ons van onze concurrenten. Wij zijn werkzaam in meerdere landen, zoals Nederland, België en Duitsland.

Arts straalbedrijf